delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Ginger Harmonies – Amestec de ceai – fără zahăr, fără sare, fără aditivi

21.00 RON

Ginger Harmonies – Amestec de ceai este un mix natural de ceai, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % ghimbir bio și pere uscate. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Perele sunt locale din România. Fructele și legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru.

Ingrediente: ghimbir bio uscate, pere uscate. Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni.

Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește un ceai sănătos dar totodată foarte gustos. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificiali.

Ginger Harmonies – Amestec de ceai este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.

50g - în pungă Zip-Lock cu fereastră

 

Vezi și celălalte ceaiuri Bona Planta (click ca să ajungi direct la el)Ginger Harmonies – Amestec de ceai este un mix natural de ceai, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % ghimbir bio și pere uscate. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Perele sunt locale din România. Fructele și legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. Ingrediente: ghimbir bio uscate, pere uscate. Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește un ceai sănătos dar totodată foarte gustos. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificiali. Ginger Harmonies – Amestec de ceai este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale. 50g - în pungă Zip-Lock cu fereastră   Vezi și celălalte ceaiuri Bona Planta (click ca să ajungi direct la el)
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii