delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

BonaVEG cu Chili Habanero (Mix de legume uscate iute) măcinat - Fără sare, zahăr, aditivi

37.00 RON

”BonaVEG”, un sinonim pentru cuvântul „vegeta”, dar nu are nimic în comun cumun cu produsele din supermarketuri.Produs din 100 % legume uscate, FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Atenție, IUTE! Legumele (chiar și chili) sunt locale, toate din Transilvania. Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru.

Mixul iute de legume uscate (BonaVEG) IUTE cu bază de mix tradițional + ardei chili Habanero, este un sinonim pentru cuvântul „vegeta”, dar nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % legume uscate, FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Legumele sunt locale, toate din Transilvania, chiar și ardeiul chili. Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. Această variantă iute, cu chili Tabasco este un condiment perfect tuturor iubitorilor de gusturi tari.

Ingrediente: În cantități variabile: Ceapă, usturoi, morcovi, ardei chili Tabasco, pătrunjel, paprika, țelină, frunze de pătrunjel, frunze de țelină. Produs fabricat într-un atelier unde se folosește și alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produs obținut prin deshidratarea și măcinarea legumelor.

Produsul fiindcă nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, se poate folosi practic la orice mâncare de la ciorbe până la cartofi prăjiți, salate sau sandvișuri (dacă îți place Picant, Iute). Legumele proaspete provin parțial din proprie sursă, iar în rest de la producători locali din Ardeal, așadar nu numai producătorul este local, ci și toate ingredientele ale produsului.

BonaVEG cu Chili Habanero este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.

65g / 106 ml 

 

Click aici pentru BonaVEG cu 7 Chili (Mix de legume uscate iute) măcinat - Fără sare, zahăr, aditivi 
Click aici pentru BonaVEG Picant (Mix de legume uscate) măcinat - Fără sare, zahăr, aditivi
Vezi aici (click aici) pentru mixuri de legume uscate naturale (BonaVEG)”BonaVEG”, un sinonim pentru cuvântul „vegeta”, dar nu are nimic în comun cumun cu produsele din supermarketuri.Produs din 100 % legume uscate, FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Atenție, IUTE! Legumele (chiar și chili) sunt locale, toate din Transilvania. Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. Mixul iute de legume uscate (BonaVEG) IUTE cu bază de mix tradițional + ardei chili Habanero, este un sinonim pentru cuvântul „vegeta”, dar nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % legume uscate, FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Legumele sunt locale, toate din Transilvania, chiar și ardeiul chili. Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. Această variantă iute, cu chili Tabasco este un condiment perfect tuturor iubitorilor de gusturi tari. Ingrediente: În cantități variabile: Ceapă, usturoi, morcovi, ardei chili Tabasco, pătrunjel, paprika, țelină, frunze de pătrunjel, frunze de țelină. Produs fabricat într-un atelier unde se folosește și alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produs obținut prin deshidratarea și măcinarea legumelor.Produsul fiindcă nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, se poate folosi practic la orice mâncare de la ciorbe până la cartofi prăjiți, salate sau sandvișuri (dacă îți place Picant, Iute). Legumele proaspete provin parțial din proprie sursă, iar în rest de la producători locali din Ardeal, așadar nu numai producătorul este local, ci și toate ingredientele ale produsului.BonaVEG cu Chili Habanero este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale. 65g / 106 ml    Click aici pentru BonaVEG cu 7 Chili (Mix de legume uscate iute) măcinat - Fără sare, zahăr, aditivi Click aici pentru BonaVEG Picant (Mix de legume uscate) măcinat - Fără sare, zahăr, aditiviVezi aici (click aici) pentru mixuri de legume uscate naturale (BonaVEG)
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii