delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Roșii uscate (100 % natural) - fără zahăr, sare, aditivi adăugați

29.00 RON

⬆️⬆️⬆️ PENTRU GRAMAJE/PREȚURI FĂ CLICK PE BUTONUL DE OPȚIUNI - ALEGE O OPȚIUNE (SE AFLĂ PUȚIN MAI SUS) ⬆️⬆️⬆️

Roșii uscate (100 % natural) este un produs natural, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % roșii uscate. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Toate roșiile folosite sunt locale din România. Roșiile sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru.

Ingrediente: 100 % roșii uscate.  Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni.

Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv adăugat, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește o masă sănătasă dar totodată foarte gustoasă. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați, sau celor care vor să savurească niște dulciuri sănătoase.

Produsul „Roșii uscate (100 % natural)” este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.

Produs în pungi zip-lock. Există mai multe dimensiuni și prețuri diferite.

Vezi aici (click aici) toate chipsurile actuale de fructe sau legume ⬆️⬆️⬆️ PENTRU GRAMAJE/PREȚURI FĂ CLICK PE BUTONUL DE OPȚIUNI - ALEGE O OPȚIUNE (SE AFLĂ PUȚIN MAI SUS) ⬆️⬆️⬆️ Roșii uscate (100 % natural) este un produs natural, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % roșii uscate. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Toate roșiile folosite sunt locale din România. Roșiile sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. Ingrediente: 100 % roșii uscate.  Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv adăugat, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește o masă sănătasă dar totodată foarte gustoasă. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați, sau celor care vor să savurească niște dulciuri sănătoase. Produsul „Roșii uscate (100 % natural)” este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale. Produs în pungi zip-lock. Există mai multe dimensiuni și prețuri diferite. Vezi aici (click aici) toate chipsurile actuale de fructe sau legume 
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii