delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Înapoi

Tort rapid de mere – cu rețetăEști pregătit pentru o rețetă bună și sănătoasă? Tortul rapid de mere te așteaptă!

Este sezonul fructelor și legumelor de iarnă. Avem la dispoziție ingrediente minunate și în această perioadă. Acum vă prezentăm un tort de mere cu pregătire foarte rapidă, totuși foarte gustoasă, care poate fi servită inclusiv și pe masa festivă.

Pentru aluat: 0,5 kg făină, 250 gr unt/margarină, 4 linguri de zahăr, 1 plic praf de copt, apă sau lapte pentru frământarea aluatului, puțin făină de grâu.

Pentru cremă: mere rase (cantitate după gust, min. 5-6 buc), 2-3 linguri de zahăr, scorțișoară, 1 plic de pudincă cu vanilie.

Ingredientele pentru aluat le punem într-o oală, în afară de apă, și începem să le amestecăm, până când untul/margarina se fărămițează complet. Adăugăm apa încet, și amestecăm până când va deveni un aluat consistent, dar moale. Întindem în formă de cerc, și poziționăm în forma de tort, unsă anterior, ca să ajungă din aluat și pentru marginea formei.

Răzuim merele pentru cremă, adăugăm zahărul, scorțișoara și praful de pudinca, și le amestecăm. Presărim puțin griș de grâu pe aluatul întins în forma noastră de tort, care va absorbi umiditatea, care se scurge din mere. Punem încet cu o lingură și crema de mere în formă, și poate merge în cuptorul preîncălzit și copt la 200 de grade.

Va fi gata în aprox. 30 de minute!

Poftă mare!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii