delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Pudră de sfeclă roșie uscată (100 % sfeclă r.) - Fără sare, zahăr, aditivi

29.00 RON

Ingrediente: Sfeclă roșie 100 %. Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produs obținut prin deshidratarea și măcinarea sfeclei roșii. Ideal ca și colorant natural în prăjituri sau în orice mâncare. Este un superfood, o supermâncare, are un conținut considerabil de vitamine B9, C, minerale precum magneziu, fier, mangan, potasiu, sau fosfor. Deci este o metodă perfectă de a introduce aceste vitamine și minerale în alimentația copiilor, de exemplu printr-o prăjitură gustoasă, de culoare roșie, sau prin orice altă mâncare, ciorbă sau de felul doi, presărată cu această pudră.

Pudra de sfeclă roșie uscată nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește o masă sănătoasă. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificiali.

Pudra de sfeclă roșie este fabricată în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.Este o pudră de sfeclă roșie, un colorant, un condiment natural, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % sfeclă roșie uscată, FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Sfecla este locală, din Transilvania. Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru.

150g / 196 ml 

 

Vezi aici (click aici) toate condimentele Bona Planta în afară de BonaVEG-uri

Vezi aici (click aici) pentru mixuri de legume uscate naturale (BonaVEG)Ingrediente: Sfeclă roșie 100 %. Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produs obținut prin deshidratarea și măcinarea sfeclei roșii. Ideal ca și colorant natural în prăjituri sau în orice mâncare. Este un superfood, o supermâncare, are un conținut considerabil de vitamine B9, C, minerale precum magneziu, fier, mangan, potasiu, sau fosfor. Deci este o metodă perfectă de a introduce aceste vitamine și minerale în alimentația copiilor, de exemplu printr-o prăjitură gustoasă, de culoare roșie, sau prin orice altă mâncare, ciorbă sau de felul doi, presărată cu această pudră. Pudra de sfeclă roșie uscată nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește o masă sănătoasă. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificiali. Pudra de sfeclă roșie este fabricată în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.Este o pudră de sfeclă roșie, un colorant, un condiment natural, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % sfeclă roșie uscată, FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Sfecla este locală, din Transilvania. Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. 150g / 196 ml    Vezi aici (click aici) toate condimentele Bona Planta în afară de BonaVEG-uri Vezi aici (click aici) pentru mixuri de legume uscate naturale (BonaVEG)
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii