delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Înapoi

REGULAMENTUL CONCURSULUI Bona Planta SRL și SC Tilda Home&Gift SRLREGULAMENTUL CONCURSULUI

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului de 8 Martie(denumit în continuare ”Concursul”) sunt Bona Planta SRL și SC Tilda Home&Gift SRL . Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit în continuare „Regulament”), care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.


Concursul va fi operat prin intermediul Bona Platna S.R.L., cu sediul în Loc. Sărmășag, jud. Sălaj, C.U.I. RO42624905, înregistrată cu Nr. Ord. Reg. Comerțului J31/240/2020 și SC Tilda Home&Gift SRL, cu sediul în Mun. Zalău, jud. Sălaj, CUI: 40309960, înregistrată cu Nr. Ord. Reg. Comerțului J31/1178/2018.

SECȚIUNEA 2. LOCUL DE DESFĂȘURARE

Concursul se va desfășura online pe paginile de Facebook Bona Planta – magyar nyelvâ oldal (https://www.facebook.com/BonaPlantaHU) și Tilda Art&Deco (https://www.facebook.com/tildaartdeco) . Platforma Facebook nu este un partener al concursului.

SECȚIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul se va desfășura în perioada 22. februarie – 8. martie 2022, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECȚIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE. CONDIȚII DE PARTICIPARE.

La acest Concurs online pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români, cu domiciliul în România, cu vârsta de peste 18 ani, care participă la Concurs potrivit prezentului Regulament.

La prezentul Concurs pot participa toate persoanele fizice, descrise mai sus, cu excepția angajaților Bona Planta SRL și SC Tilda Home&Gift SRL , precum și a rudelor de gradul I (copii, părinți) și a soțului/soției celor menționați mai sus, care plaseasă comandă de minimum 50 RON la unul dintre organizatorii concursului ( Bona Planta SRL și SC Tilda Home&Gift SRL).

Persoanele interesate se pot înscrie în Concurs ori de câte ori valoarea comenzii lor depășește 50 RON. Fiecare persoană primește câte un număr de participare în cuncurs cu fiecare 50 de RON comandat și plătit uneia dintre firmele menționate.

Fiecare persoană participată în concurs poate câștiga un singur premiu dintre cele trei. Dacă o persoană pică câștigător la tragerea la sorți și a doua oară, tragerea pentru premiul respectiv va fi repetată.

SECȚIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de Concurs de pe paginile de Facebook Bona Planta – magyar nyelvâ oldal (https://www.facebook.com/BonaPlantaHU) și Tilda Art&Deco (https://www.facebook.com/tildaartdeco) .

Pentru a intra în Concurs, participanţii trebuie să:

Facă o comandă de minimum 50 de RON la una dintre firmele menționate ( Bona Planta SRL și SC Tilda Home&Gift SRL).

SECŢIUNEA 6. DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORILOR

Desemnarea câștigătorului se va face în data de 9. martie , prin tragere la sorți folosind site-ul www.random.org.

Vor intra în tragerea la sorți doar persoanele care au îndeplinit toate cerințele.

SECȚIUNEA 7. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Prin participarea la acest Concurs, participanții își dau acordul ca numele, adresele de e-mail și numerele de telefon să fie stocate în baza de date Bona Planta, acestea fiind folosite în scopuri publicitare sau de marketing.
Prin acceptarea premiului câștigat, participanții sunt de acord ca datele cu care s-au înscris la Concurs să fie făcute publice sau folosite în scopuri publicitare de către organizator.
Participanții pot retrage oricând acordul de prelucrare a datelor, printr-o cerere scrisă, datată și semnată trimisă la adresa Bona Planta.

SECȚIUNEA 8. PREMIILE CONCURSULUI

3 premii, care constă din produse Bona Planta SRL și SC Tilda Home&Gift SRL

Premiul I.

1x Tilda Art&Deco suport condimente

6 x 100 ml condimente Bona Planta- (mix tradițional, mix cu leuștean, mix picant, pudră de ceapă, pudră de ceapă cu usturoi, pudră de ciuperci cu ceapă și usturoi)

1 Tilda Art&Deco suport șervețele

Premiul II.

1 Tilda Art&Deco set pentru ceai (două căni, două farfurii/suport căni)

3 x Bona Planta amestecuri de ceai (Winter fruity Mix – mere, prune, sfeclă roșie, Cinnamon Vibes – mere, prune, sfeclă roșie, scorțișoară bio Ceylon, Ginger Harmonies – pere, bio ghimbir)

Premiul III.

x Tilda Art&Deco recipient pictat

Ambii recipienți conțin 75 – 75 g mere uscate din Sălaj, fără zahăr, de la Bona Planta

SECȚIUNEA 9. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIILOR

Câștigătorul Concursului va fi anunțat în data de 9 martie 2022 pe paginile de Facebook Bona Planta –magyar nyelvű oldal și Tilda Art&Deco. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive care nu țin de acesta. Premiul va fi trimis câștigătorului, la adresa furnizată de acesta prin mesaj privat pe una dintre paginile de Facebook menținute. În cazul în care câștigătorul nu va furniza adresa completă şi datele de contact pentru trimiterea premiului, în decurs de 48 ore de la anunţarea câştigătorului, se va organiza o nouă tragere la sorţi în care se va desemna o altă persoană câştigătoare.

SECȚIUNEA 10. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a postării unor comentarii sau imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe Facebook.

SECȚIUNEA 11. ÎNCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va înceta de drept la data de 8 martie, ora 24, și poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forță majoră – de natură ce face imposibilă derularea acestuia.

SECȚIUNEA 12. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil în mod gratuit oricărei persoane interesate, fiind publicat pe paginile de Facebook ona Planta –magyar nyelvű oldal și Tilda Art&Deco și pe website-ul https://bonaplanta.ro/.

Participarea la Concurs implică obligativitatea respectării prezentului Regulament.

Orice nerespectare a prezentului Regulament duce la anularea câștigurilor. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament prin întocmirea unui act adițional publicat pe paginile de Facebook Bona Planta –magyar nyelvű oldal și Tilda Art&Deco, modificări ce intră în vigoare în termen de 24 de ore de la anunțarea lor.

SECȚIUNEA 13. TAXE ȘI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul Concursului nu este răspunzător de plata altor taxe sau a altor obligații financiare legate de premiul oferit, acestea căzând în sarcina persoanei câștigătoare. Organizatorii sunt responsabili însă pentru livrarea bunurilor la adresa câștigătorilor.

SECȚIUNEA 14. LITIGII

În cazul unor litigii apărute între organizatorii și participanții la Concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.

Semnat: Katona János, director, Bona Planta S.R.L., Varga Francisc, administrator Tilda Home & Gift SRL

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii