delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Înapoi

Bona Planta în târgul de produse locale în Cetatea OradeaAvem niște vești excelente pentru urmăritorii noștri din Oradea și împrejurimi, pentru că în weekendul următor (28-30 mai) Bona Planta participă la Târgul cu produse locale, organizat în cetatea din Oradea, unde găsiți produsele meșteșugarilor locali, produsele alimentare ale producătorilor locali, cărți, și multe altele.

Pe lângă târg, organizatorii amabili organizează și programe pentru copii, așadar toată familia își găsește programe pe placul fiecăruia. Este indicat să vizitați și cortul nostru, Bona Planta, pentru că produsele noastre pot fi pe placul fiecărui membru din familie (mix de legume uscate – vegeta – natural, fără sare sau orice alt aditiv adăugat, în mai multe variante, fructe uscate fără zahăr sau aditiv adăugat, leurdă uscată), și pregătim și niște jocuri și activități interesante copiilor voștri.

➡️Deci este indicat să vizitați acest târg cu familia voastră, pentru că ne pare foarte bine după atâtia restricțiuni să ieșim un pic între oameni, la un program de calitate, când putem și să sprijinim producătorii și meșteșugarii locali, dar și copiii să se simpte foarte bine.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii