delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Frunze de pătrunjel uscate (100 % frunze de pătrunjel ) - Fără sare, zahăr, aditivi

19.00 RON

Frunze de pătrunjel uscate  (100 % frunze de pătrunjel) este un condiment natural, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % pătrunjel local. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi.  Frunzele de pătrunjel sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. Închis în borcan, produsul își ține puterea și intensitatea în condiții extrem de bune față de alte metode de conservare a plantelor

Ingrediente: Frunze de pătrunjel 100 %. Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produs obținut prin deshidratarea și măcinarea frunzelor de pătrunjel.

Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește o masă sănătoasă. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificiali.

Produsul Frunze de pătrunjel uscate (100 % frunze de pătrunjel ) este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.

 

20g / 106 ml 

 

Vezi aici (click aici) toate condimentele Bona Planta în afară de BonaVEG-uri

Vezi aici (click aici) pentru mixuri de legume uscate naturale (BonaVEG)Frunze de pătrunjel uscate  (100 % frunze de pătrunjel) este un condiment natural, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % pătrunjel local. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi.  Frunzele de pătrunjel sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. Închis în borcan, produsul își ține puterea și intensitatea în condiții extrem de bune față de alte metode de conservare a plantelor Ingrediente: Frunze de pătrunjel 100 %. Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produs obținut prin deshidratarea și măcinarea frunzelor de pătrunjel. Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește o masă sănătoasă. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificiali. Produsul Frunze de pătrunjel uscate (100 % frunze de pătrunjel ) este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.   20g / 106 ml    Vezi aici (click aici) toate condimentele Bona Planta în afară de BonaVEG-uri Vezi aici (click aici) pentru mixuri de legume uscate naturale (BonaVEG)
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii