delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Condimente pentru Supă de Pui EXTRA - Fără sare, zahăr, aditivi

21.00 RON

⬆️⬆️⬆️ PENTRU GRAMAJE/PREȚURI FĂ CLICK PE BUTONUL DE OPȚIUNI - ALEGE O OPȚIUNE (SE AFLĂ PUȚIN MAI SUS) ⬆️⬆️⬆️

Condimente pentru Supă de Pui EXTRA este un condiment natural, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % legume locale + piper bio. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru.

Ingrediente: Morcovi, pătrunjel, țelină, gulie, ceapă, ardei gras,  frunze de pătrunjel + în cel în bucăți mari piper boabe bio, în cel măcinat piper măcinat bio.  Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produs obținut prin deshidratarea și măcinarea legumelor.

Produsul nu conține sare, gluten, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește o masă sănătoasă. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi, E-uri, gluten, sau coloranți adăugați sau artificiali.

Produsul Condimente pentru Supă de Pui EXTRA  este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.

Vezi aici (click aici) pentru Condimente pentru Supă de Pui CLASIC Fără sare, zahăr, aditivi

Vezi aici (click aici) pentru toate condimentele Bona Planta în afară de BonaVEG-uri

Vezi aici (click aici) pentru mixuri de legume uscate naturale (BonaVEG)⬆️⬆️⬆️ PENTRU GRAMAJE/PREȚURI FĂ CLICK PE BUTONUL DE OPȚIUNI - ALEGE O OPȚIUNE (SE AFLĂ PUȚIN MAI SUS) ⬆️⬆️⬆️ Condimente pentru Supă de Pui EXTRA este un condiment natural, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % legume locale + piper bio. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. Ingrediente: Morcovi, pătrunjel, țelină, gulie, ceapă, ardei gras,  frunze de pătrunjel + în cel în bucăți mari piper boabe bio, în cel măcinat piper măcinat bio.  Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produs obținut prin deshidratarea și măcinarea legumelor. Produsul nu conține sare, gluten, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește o masă sănătoasă. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi, E-uri, gluten, sau coloranți adăugați sau artificiali. Produsul Condimente pentru Supă de Pui EXTRA  este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale. Vezi aici (click aici) pentru Condimente pentru Supă de Pui CLASIC Fără sare, zahăr, aditivi Vezi aici (click aici) pentru toate condimentele Bona Planta în afară de BonaVEG-uri Vezi aici (click aici) pentru mixuri de legume uscate naturale (BonaVEG)
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii