BonaVEG Tradițional(Mix de legume uscate) În bucăți mari de legume - Fără sare, zahăr, aditivi
41.00 RON⬆️⬆️⬆️ PENTRU GRAMAJE/PREȚURI FĂ CLICK PE BUTONUL DE OPȚIUNI - ALEGE O OPȚIUNE (SE AFLĂ PUȚIN MAI SUS) ⬆️⬆️⬆️
Ingrediente: În cantități variabile: Ceapă, usturoi, morcovi, pătrunjel, paprika, țelină, frunze de pătrunjel, frunze de țelină. Produs fabricat într-un atelier unde se folosește și alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produs obținut prin deshidratarea și măcinarea legumelor.
Cantitate recomandată pentru supe/ciorbe: o lingură la fiecare jumătate de litru.
Ideal pentru: supe, orez, ca decor deasupra supelor cremă, pentru mâncăruri scăzute/iahnie și preparate la ceaun.
Ideal pentru: toți cu un stil de viață sănătos, persoanelor cu copii mici / bebeluși, celor cu alergii (se poate comanda și fără țelină în cazul alergiei), celor cu sensibilitate la gluten, veganilor, vegetarienilor, celor cu diete speciale care interzic sarea, zahărul, aditivii, E-uri, conservanți, coloranți, celor cu un timp liber limitat, etc.
”BonaVEG”, un sinonim pentru cuvântul „vegeta”, dar nu are nimic în comun cumun cu produsele din supermarketuri.Produs din 100 % legume uscate, FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Legumele sunt locale, toate din Transilvania. Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru.
BonaVEG Tradițional în bucăți mari de legume este un sinonim pentru cuvântul „vegeta”, dar nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % legume uscate, FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Legumele sunt locale, toate din Transilvania. Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. Această variantă tradițională, clasică este potrivită la orice supă/ciorbă/ocăniță/orez, etc, adică unde se fierbe 5-10 minute, pentru a se rehidrata și a se umfla. Se poate folosi singur pentru a face o supă de legume, dar și împreună cu orezul sau orice alt ingredient, important e să fie fiartă timp de 5-10 minute ca să fie preparată.
Produsul fiindcă nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, se poate folosi practic la orice mâncare de la ciorbe până la cartofi prăjiți, salate sau sandvișuri. Legumele proaspete provin parțial din proprie sursă, iar în rest de la producători locali din Ardeal, așadar nu doar producătorul este local, ci și toate ingredientele ale produsului.
BonaVEG Tradițional este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.
Vezi aici (click aici) pentru mixuri de legume uscate naturale (BonaVEG)
Click aici pentru BonaVEG Tradițional (Mix de legume uscate) Măcinat - Fără sare, zahăr, aditivi