delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 249 RON

Risotto ai funghi - Condiment pentru risotto de ciuperci cu orez - Fără sare, zahăr, aditivi E-uri, adăugați

36.00 RON

Ingrediente: ciuperci champignon, frunze de pătrunjel, usturoi uscat. Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produs obținut prin deshidratarea și măcinarea spanacului.

Cantitate recomandată: După gust.

Ideal pentru:

  • Risotto de ciuperci cu orez, Risotto, mâncăruri cu orez, sosuri de roșii, mâncăruri italienești, etc.

Unde mai merge?

  • Paste & sosuri cremoase: tagliatelle/penne cu ciuperci; 1–2 lingurițe/porție, „prăjit” 30 sec în ulei/unt, apoi adaugă smântână de gătit sau lapte.

  • Gnocchi / polenta cremoasă: încorporează la final 1–2 lingurițe.

  • Supa-cremă de ciuperci / legume: 1 linguriță/500 ml, blenduiește.

  • Sos brun / gravy / fripturi: 1 linguriță pentru umami + pătrunjelul din mix dă prospețime.

  • Legume la cuptor: ciuperci, dovlecel, cartofi, conopidă – 1 lingură la 1 kg legume + ulei.

  • Ouale: omletă, frittata – ½–1 linguriță/3 ouă.

  • Orez prăjit / noodles / wok: 1 linguriță spre final.

  • Chiftele/burgeri vegetali: 1–2 lingurițe/kg compoziție.

  • Unt aromat / pâine prăjită: mix + unt moale; întinde pe bruschette.

  • Arancini (din risotto rămas): condimentează suplimentar umplutura.

Ideal pentru: toți cu un stil de viață sănătos, persoanelor cu copii mici / bebeluși, celor cu alergii (se poate comanda și fără țelină în cazul alergiei), celor cu sensibilitate la gluten, veganilor, vegetarienilor, celor cu diete speciale care interzic sarea, zahărul, aditivii, E-uri, conservanți, coloranți, celor cu un timp liber limitat, etc.

Risotto ai funghi este un condiment natural, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % spanac local. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi.  Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru.

Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv sau E-uri, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește o masă sănătoasă. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificiali.

Risotto ai funghi este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, precum și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.

 

40g / 100 ml 

 

Vezi aici (click aici) toate condimentele Bona Planta în afară de BonaVEG-uri

Vezi aici (click aici) pentru mixuri de legume uscate naturale (BonaVEG)



Ingrediente: ciuperci champignon, frunze de pătrunjel, usturoi uscat. Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produs obținut prin deshidratarea și măcinarea spanacului. Cantitate recomandată: După gust. Ideal pentru: Risotto de ciuperci cu orez, Risotto, mâncăruri cu orez, sosuri de roșii, mâncăruri italienești, etc. Unde mai merge? Paste & sosuri cremoase: tagliatelle/penne cu ciuperci; 1–2 lingurițe/porție, „prăjit” 30 sec în ulei/unt, apoi adaugă smântână de gătit sau lapte. Gnocchi / polenta cremoasă: încorporează la final 1–2 lingurițe. Supa-cremă de ciuperci / legume: 1 linguriță/500 ml, blenduiește. Sos brun / gravy / fripturi: 1 linguriță pentru umami + pătrunjelul din mix dă prospețime. Legume la cuptor: ciuperci, dovlecel, cartofi, conopidă – 1 lingură la 1 kg legume + ulei. Ouale: omletă, frittata – ½–1 linguriță/3 ouă. Orez prăjit / noodles / wok: 1 linguriță spre final. Chiftele/burgeri vegetali: 1–2 lingurițe/kg compoziție. Unt aromat / pâine prăjită: mix + unt moale; întinde pe bruschette. Arancini (din risotto rămas): condimentează suplimentar umplutura. Ideal pentru: toți cu un stil de viață sănătos, persoanelor cu copii mici / bebeluși, celor cu alergii (se poate comanda și fără țelină în cazul alergiei), celor cu sensibilitate la gluten, veganilor, vegetarienilor, celor cu diete speciale care interzic sarea, zahărul, aditivii, E-uri, conservanți, coloranți, celor cu un timp liber limitat, etc. Risotto ai funghi este un condiment natural, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % spanac local. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi.  Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv sau E-uri, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește o masă sănătoasă. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificiali. Risotto ai funghi este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, precum și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.   40g / 100 ml    Vezi aici (click aici) toate condimentele Bona Planta în afară de BonaVEG-uri Vezi aici (click aici) pentru mixuri de legume uscate naturale (BonaVEG)
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 249 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii