delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Cinnamon Vibes – Amestec de ceai – fără zahăr, fără sare, fără aditivi

21.00 RON

Cinnamon Vibes – Amestec de ceai este un mix natural de ceai, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % mere, prune, sfeclă roșie – uscate și scorțișoară bio. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Fructele sunt locale din România. Fructele și legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru.

Ingrediente: mere, prune, sfeclă roșie (uscate), scorțișoară bio. Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni.

Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește un ceai sănătos dar totodată foarte gustos. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificiali.

Cinnamon Vibes – Amestec de ceai este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.

 

50g - Plic Zip-Lock cu fereastră

 

Vezi și celălalte ceaiuri Bona Planta (click ca să ajungi direct la el): 

 Cinnamon Vibes – Amestec de ceai este un mix natural de ceai, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % mere, prune, sfeclă roșie – uscate și scorțișoară bio. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Fructele sunt locale din România. Fructele și legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. Ingrediente: mere, prune, sfeclă roșie (uscate), scorțișoară bio. Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește un ceai sănătos dar totodată foarte gustos. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificiali. Cinnamon Vibes – Amestec de ceai este fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.   50g - Plic Zip-Lock cu fereastră   Vezi și celălalte ceaiuri Bona Planta (click ca să ajungi direct la el):   
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii