delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Amestec mere-pere-prune uscate - Fără sare, zahăr, aditivi

21.00 RON

Amestecul mere-pere-prune uscate este un mix natural de ceai, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % mere, pere, prune uscate. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Toate ingredientele sunt locale din România. Fructele și legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru.

Ingrediente: mere, pere, prune uscate.  Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni.

Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește un chips sănătos dar totodată foarte gustos. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificiali, sau celor care vor să savurească niște dulciuri sănătoase.

Amestecul mere-pere-prune uscateeste fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale.

75g / Pungă zip-lock 

 

Vezi aici (click aici) toate chipsurile actuale de fructe sau legume Amestecul mere-pere-prune uscate este un mix natural de ceai, care nu are nimic în comun cu produsele din supermarketuri. Produs din 100 % mere, pere, prune uscate. FĂRĂ sare, FĂRĂ zahăr, FĂRĂ aditivi. Toate ingredientele sunt locale din România. Fructele și legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru. Ingrediente: mere, pere, prune uscate.  Produs fabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni. Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește un chips sănătos dar totodată foarte gustos. Este ideal și celor care din cauza anumitor boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificiali, sau celor care vor să savurească niște dulciuri sănătoase. Amestecul mere-pere-prune uscateeste fabricat în atelierul firmei Bona Planta, unde toate condițiile sunt conform legilor în vigoare. Produsele finite, ca și atelierul sunt verificate și autorizate de DSVSA. În atelierul Bona Planta din județul Sălaj nu se fabrică niciun aliment de origine animală, lucrăm numai cu fructe, legume și plante medicinale. 75g / Pungă zip-lock    Vezi aici (click aici) toate chipsurile actuale de fructe sau legume 
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii